​Facaderensning

Har din facade været udsat for hærværk, eller skal muren friskes op, tilbyder Gaia Erhvervsrengøring professionel facaderensning. Den bedste forebyggelse mod ødelæggende graffitihærværk, er professionel og hurtig facaderensning.

Graffitirens og facaderensning er vores speciale her hos Gaia Erhvervsrengøring. Vi har specialiseret os i alle miljørigtige og skånsomme former for facaderensning og facadebeskyttelse.

Hurtig facaderensning til effektiv bekæmpelse af graffitihærværk

Vores erfaring siger, at hurtig og effektiv facaderensning er det bedste middel mod graffiti plagen. Vandalisterne bliver hurtigt trætte af at skulle bruge tid på at genskabe deres ”kunstværker” igen og igen. De dropper din facade som skriveunderlag og finder andre veje.

Har uheldet allerede været ude, og du har fået ødelagt din facade, kommer vi hurtigt ud til dig/jer. Når vi er ude på gerningsstedet tager vi naturligvis først bestik af underlag, malingstype og eventuelle særlige hensyn. En forkert facaderensning og fremgangsmåde kan være mere skadelig end gavnlig.

Professionel facaderensning

Vores effektive facaderensning, opløser malingen med en væske der er tilpasset overfladen. Efterfølgende spules facaden af med vand ved 70-150 grader og 50-200 bar.

Dernæst bruger vi en skyggefjerner for at fjerne de sidste rester af graffitien, vi sprøjter et rensemiddel på, der fjerner alle kemikalierne og slutteligt spuler vi af med vand, ligeledes ved 70-150 grader og 50-200 bar.

Efterbehandling er en vigtig del af facaderensningen

Det kan få katastrofale følger for bygningen, at undlade efterbehandling efter facaderensningen. Efter vores professionelle facaderensning, giver vi efterfølgende murværket en imprægnering, for at beskytte mod vand, røg og snavs, der ellers let ville ødelægge muren.

Hvis du/I ofte er ramt af graffiti, kan vi afslutningsvis beskytte det afrensede område med antigraffiti, som holder i 3-4 år. Hvis der kommer graffiti igen, vil vi kunne vaske graffitien af med en hedvandsrenser.

Professionel og lokal facaderensning

Gaia Erhvervsrengøring udfører professionel facaderensning i hele Midtsjælland, Nordsjælland og København, og med en beliggenhed i Hillerød er vi dit lokale facaderensningsfirma.

Det kan være en vanskelig opgave at udføre facaderensning og fjerne graffiti. Kontakt derfor din professionelle og lokale ekspert, Gaia Erhvervsrengøring. Ring på telefon 71 99 18 18 eller send en e-mail på: gaia@wehnert.nu 

Kontaktinformation

​Gaia Erhvervsrengøring

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød

CVR: 36731052

Tlf. 71 99 18 18

E-mail: gaia@wehnert.nu 

Gaia Erhvervsrengøring v/Seher Wehnert

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød
Tlf.: 71991818
CVR: 36731052

henning@wehnert.nu

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook