​Ejendomsservice Nordsjælland

Gaia Erhvervsrengøring tilbyder ejendomsservice til nordsjællandske ejendomme. Vores totalkoncept for ejendomme, boliger, andelsbolig- og ejerforeninger er din garanti for den bedste ejendomsservice i Nordsjælland.

Gaia Erhvervsrengøring udfører ejendomsservice i Nordsjælland og omegn. Vi passer de fællesarealer på og omkring ejendommen der har brug for løbende rengøring og opmærksomhed.

Fuldstændig ejendomsservice på nordsjællandske ejendomme

Når vi indgår aftale om ejendomsservice for nordsjællandske ejendomme, bolig-, andelsbolig- og ejerforeninger medtager vi alle de fællesarealer, som har brug for regelmæssig rengøring.

Tit og ofte se vi, at ejendommene har indgået aftaler om rengøring og vask af trapper, og glemmer gangarealer, opbevaringsarealer, festlokaler, udendørsarealer og meget andet. Gaia Erhvervsrengøring er din lokale ejendomsservice i Nordsjælland med ekspertise i grundig rengøring. Vi kan give et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud, på de arealer som løbende har behov for at blive gjort rent på, i og omkring jeres ejendom. Få et professionelt syn på opgaven, kontakt os i dag.

Skræddersyet ejendomsservice til nordsjællandske boligejendomme

Gaia Erhvervsrengøring tilbyder et unikt totalkoncept inden for rengøring og ejendomsservice af nordsjællandske boligejendomme.

Vi tilbyder, i samspil med dig og din boligforening (bestyrelse eller lignende), at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi udfører altid vores arbejde til konkurrencedygtige priser. Dermed kan din ejendom også opnå konstant rene og velholdte fællesarealer, til en overskuelig pris.

Med vores imødekommende personlige service og altid veldefinerede opgaver bliver vores løsning præcis som du ønsker det. Vi lægger stor vægt på jeres tilfredshed, og giver derfor også god rådgivning om rengøring i øvrigt, så vi sammen kan skabe det bedste resultat for jer.

Kontakt din personlige ejendomsservice i Nordsjælland

Har du ubesvarede spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er vi klar til at give dig yderligere oplysninger om vores skræddersyede rengøringsløsninger. Kontakt din lokale og personlige ejendomsservice i Nordsjælland, Gaia Erhvervsrengøring, på telefon 71 99 18 18 eller på e-mail gaia@wehnert.nu 

Vi laver aftalen som du ønsker det i dag, og gør ordentlig rent hos dig i morgen.

Kontaktinformation

​Gaia Erhvervsrengøring

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød

CVR: 36731052

Tlf. 71 99 18 18

E-mail: gaia@wehnert.nu 

Gaia Erhvervsrengøring v/Seher Wehnert

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød
Tlf.: 71991818
CVR: 36731052

henning@wehnert.nu

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook