Pletfri kontorrengøring til fuld tilfredshed

​Hos Gaia Erhvervsrengøring udfører vi kontorrengøring nær Hillerød og i resten af Nordsjælland, der ikke er til at sætte en finger på.

Vi anvender faste medarbejdere hver gang, således du kan vide dig sikker på, at det er det samme personale, der gør rent i din virksomhed.


Du kan derfor regne med, at medarbejderen får et vist kendskab til virksomheden, hvilket sikrer et stor kvalitet i det udførte arbejde.


Vi leverer alt indenfor kontorrengøring og firmarengøring, og vi leverer totalløsninger inklusive vinduespudsning, ligesom vi også støvsuger, rengør toiletter, kantine og køkken, tørrer af og mere til. Dertil kommer, at vi også har mulighed for at udføre tæpperensning og gulvrengøring, hvorfor der næsten ikke findes en opgave, der er for stor eller lille.

Kontorrengøring med kvalitetsgaranti

​Det allervigtigste for os er, at du er glad for det udførte arbejde.

Derfor har vi hos Gaia Erhvervsrengøring kvalitetsgaranti. Det betyder, at hvis vi ikke udfører opgaven tilstrækkeligt, er det hele gratis. Du kan således regne med veludført erhvervsrengøring, uanset om du er et kontor, en fabrik, en børnehave eller noget helt fjerde.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af kontorer

Hvis du vil høre nærmere om vores kontorrengøring eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 18 18 eller send en mail på gaia@wehnert.nu​​.

Kontaktinformation

​Gaia Erhvervsrengøring

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød

CVR: 36731052

Tlf. 71 99 18 18

E-mail: gaia@wehnert.nu 

Gaia Erhvervsrengøring v/Seher Wehnert

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød
Tlf.: 71991818
CVR: 36731052

henning@wehnert.nu

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook