​Håndværkerrengøring klarer vi

​Hos Gaia Erhvervsrengøring har vi masser af erfaring med håndværkerrengøring. 

Vi benytter os altid af faste medarbejdere, hvilket sikrer dig en kontinuerlig arbejdsproces med en fast medarbejder tilknyttet, således der ikke skal nye øjne på sagen hver gang.


Vores håndværkerrengøring, der udføres af vores dygtige medarbejdere, omfatter rengøring af flyttelejligheder, hvor dette er nødvendigt, ligesom vi også udfører klargøring af lejligheder, så de fremstår rene og pletfri, når en ny beboer skal flytte ind i lejligheden.


Dertil kommer, at vi vores håndværkerrengøring også omfatter rengøring, efter en håndværker har været på besøg. Der kan nemlig ligge masser af støv, snavs og rod generelt tilbage, hvilket vi sørger for at rydde af vejen med effektiv håndværkerrengøring.

Fast og enkeltstående håndværkerrengøring

​Hos Gaia Erhvervsrengøring har vi et væld af kunder i forskellige størrelser i Hillerød og det øvrige Nordsjælland med forskellige behov.

Vi tilpasser derfor vores håndværkerrengøring den enkelte kundes behov, således du får en løsning, du er tilfreds med. Vores håndværkerrengøring er i høj grad målrettet boligselskaber, hvor vi har mulighed for at strikke en attraktiv aftale sammen.

Hvis du således vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 18 18 eller sende en mail på gaia@wehnert.nu​.

Kontaktinformation

​Gaia Erhvervsrengøring

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød

CVR: 36731052

Tlf. 71 99 18 18

E-mail: gaia@wehnert.nu 

Gaia Erhvervsrengøring v/Seher Wehnert

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød
Tlf.: 71991818
CVR: 36731052

henning@wehnert.nu

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook