​Professionel erhvervsrengøring

Leder du efter grundig og professionel erhvervsrengøring i Hillerød, Helsingør eller Nordsjælland? Gaia Erhvervsrengøring udfører alle typer erhvervsrengøring – hos os er kvaliteten altid i top og prisen altid i bund.

Gaia Erhvervsrengøring er specialister i rengøring hos små og mellemstore virksomheder, men vi udfører Nordsjællands bedste og mest pålidelige erhvervsrengøring, til alle der har brug for os.

Professionel erhvervsrengøring i Nordsjælland

Hos Gaia Erhvervsrengøring leverer vi altid en professionel og pålidelig indsats. Bliv én af vores tilfredse og glade kunder – kontakt os i dag, hør mere om vores erhvervsrengøring og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Gaia Erhvervsrengøring tager hensyn til din virksomheds individuelle behov, krav og ønsker. Dermed bliver du tilfreds, og vi får glæden af at være jeres personlige leverandør af erhvervsrengøring i lang tid. Opgaveløsningen tager udgangspunkt i vores tilbud, og tilbuddet udarbejdes efter vi har dannet os et godt overblik, over virksomhedens særlige og specielle behov.

Gaia Erhvervsrengøring - ansvarsfuld erhvervsrengøring

Da vi selv for alle vores erhvervsrengøringsopgaver, har vi selv hele ansvaret. Du kan altid komme i kontakt med os, og kommandovejen er kort og overskuelig. Din virksomhed bliver tilknyttet én person, der udfører erhvervsrengøringen hos jer. Derfor kan vi altid hurtigt få rettet på det du eventuelt vil have rettet.

Vi gaber ikke over mere end vi ved vi kan klare, og holder derfor altid hvad vi lover.

Vores mange års erfaring fortæller os at dette er den bedste og mest holdbare løsning, hvor du som kunde føler dig tryg og godt behandlet. Skulle der være brug for en afløser, eksempelvis ved ferieafholdelse og lignende, vil vi altid aftale det med dig på forhånd. Således ved du altid hvem der kommer inden for dine døre.

Kontakt din personlige erhvervsrengøring

Vi er altid parat til at give dig yderligere oplysninger om vores skræddersyede erhvervsrengøring. Kontakt Gaia Erhvervsrengøring på telefon 71 99 18 18 eller på e-mail gaia@wehnert.nu 

Kontaktinformation

​Gaia Erhvervsrengøring

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød

CVR: 36731052

Tlf. 71 99 18 18

E-mail: gaia@wehnert.nu 

Gaia Erhvervsrengøring v/Seher Wehnert

Søndre Jernbanevej 22, st. tv.

3400 Hillerød
Tlf.: 71991818
CVR: 36731052

henning@wehnert.nu

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook